fbpx

Workshops voor iedereen die van gezelligheid en lekker eten houdt

Liefde voor koken is onze passie en een feest dat wij graag met u delen. Tijdens de kookworkshop komt u samen met uw vrienden, familie en of collega’s een heerlijk menu bereiden, waarbij we zullen koken met ingrediënten uit het seizoen en rekening houden met eventuele dieetwensen. De kookstudio van Country Home Cooking bevindt zich in de mooie stolpboerderij uit 1870, gelegen in de Graftermeerpolder. U wordt begroet door vrolijke kippen op onze rustige, historische en vooral landelijke boerderij.

Kookworkshop bij Country Home Cooking

We staan voor ongedwongen, gezellig samenzijn. Met warmte, bezieling en kleur. Bij de start van de workshop geniet u met lekkere hapjes en drankjes. Daarna gaan we mooi maar vooral lekker koken met verschillende kleurrijke ingrediënten van ’t land. Door de jarenlange ervaring en bezieling van Naomi krijgt u goede adviezen, maar bovenal een workshop vol plezier en inspiratie.

Bij de kookstudio bevindt zich ook een buitenkeuken met grote vuurschalen op houtgestookte “Ofyr ” en diverse soorten barbecues zoals de Kamado op kolen en een rookoven. Deze kunnen het hele jaar worden gebruikt, bijvoorbeeld voor een heerlijke zomer BBQ of een midwinterfeest met de Dutch oven.

Country Home Cooking werkt zo veel mogelijk met duurzame streek- en seizoensgebonden producten en daar waar mogelijk is biologisch verantwoorde ingrediënten die vers verkregen zijn uit de omgeving. Zo bestaan onze gerechten vaak voor 90% uit vegetarische ingrediënten. Niet omdat we geen vlees willen gebruiken, maar omdat we zoveel met deze prachtige ingrediënten kunnen doen. Zo wordt eten een bijzondere beleving vol kleuren.

Country Home Cooking staat bekend om het gebruik maken van eetbare bloemen en planten uit eigen tuin en in de polder geplukt. Daar waar mogelijk zult u dit ook onder Naomi haar begeleiding tijdens de workshop doen. Door samen met de groep een wandeling te maken door de tuin en in de Eilandspolder, mandje schaar en mesje mee en oogsten wat er op dat moment van het seizoen aan eetbare planten in de polder te oogsten zijn.

Met haar ondersteuning leert u op een inspirerende manier vol gevoel prachtige gerechten te bereiden. Denk hierbij aan zevenbladpesto, of brandnetelsoep met verse gember en salades met hondsdraf, violen, appel bloesem en veldkers.

Wanneer we klaar zijn met koken neemt u plaats aan een mooi gedekte tafel. Daarna kunt u heerlijk genieten van uw eigen bereiden gerechten in combinatie met een lekker glaasje wijn. Zijn er gasten met bepaalde voedselintoleranties, dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten wij houden hier graag rekening mee.

Een greep uit de workshops van Naomi

 • Workshop BBQ in de zomer

 • Workshop Eilandspolder-keuken

 • Workshop met z’n allen koken onder een sterrenhemel

 • Workshop BBQ in de winter

 • Workshop pasta’s

 • Workshop vegetarisch

 • Workshop de wereldse keuken

 • Workshop tapas maken

Ben je geïnteresseerd in één van deze workshops of heb je zelf een idee voor een workshop?
Neem dan contact op Naomi. Dat kan op telefoonnummer 06 – 52 66 88 12 of ga naar de contactpagina.

Aanmelden voor een workshop kan alleen in groepsverband. U kunt zich aanmelden met een groep vanaf 10 personen.

Ingrediënten & gerechten

Tijdens de kookworkshops werken we met de meest uiteenlopende ingrediënten om gerechten te bereiden zoals bijvoorbeeld:

 • Paardenbloemgelei

 • Zevenbladpesto

 • Pruimencompote

 • Cardemoncrumble

 • Brandnetelsoep

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meer informatie?

© Copyright - Naomi Country Home Cooking - Website: JoStudio