fbpx

Country Home Cooking:
voor al uw particuliere & zakelijke events

Naast workshops en catering, verzorgt Country Home Cooking ook particuliere en zakelijke evenementen. Met een team van gepassioneerde partners en enthousiaste medewerkers zorgt Naomi Nieuwenhuis niet alleen voor kwaliteit en gezelligheid, maar ook voor een unieke ervaring. Van een zakelijk diner tot aan een prachtige bruiloft op het strand. Wij werken op veel verschillende locaties en helpen u graag de ideale locatie voor uw evenement te vinden.

Country Home Cooking maakt van uw event een prachtige herinnering

Met onze jarenlange ervaring maken we voor ieder budget van uw evenement een prachtige herinnering. U kunt alles aan ons overlaten van A tot Z: muziek, verlichting, aankleding, een sfeervolle locatie.

Themafeesten & personeelsfeesten

Wij gaan graag met u de uitdaging aan om van uw event, personeelsfeest, familiedag of bruiloft een mooi themafeest te maken. Denk hierbij aan een feest in Ibizastijl, puur-natuur-stijl, een barbecue, een Toscaanse bruiloft of een feest met foodtrucks.

Dieetwensen

Heeft u gasten met bepaalde allergieën, dieetwensen of intoleranties? Laat het ons weten en wij zullen hier graag rekening mee houden.

Heeft u interesse in een event verzorgd door Country Home Cooking? We nemen graag voor u de tijd om uw wensen te leren kennen. Als u ons een berichtje achterlaat via het contactformulier, nemen we contact met u op om een (bel)afspraak te maken.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meer informatie?

© Copyright - Naomi Country Home Cooking - Website: JoStudio